Het einde van het schooljaar is in zicht. Misschien is het op de school of de peuterspeelzaal waar jouw kindje naar toe gaat wel gebruikelijk om aan het eind van het schooljaar een cadeautje voor de juf mee te nemen.

cadeautje voor de juf

Ik maakte een taartcadeautje voor een juf waar ik veel mee samenwerk die helaas afscheid moet nemen. Bij de Hema kocht ik een taartvorm van 16 centimeter diameter. Ik kocht twee van de ingrediƫnten en knutselde een kaart. De kaart kan je heel leuk samen met je kind knutselen, zo wordt het een kind-cadeautje en geen mama-cadeautje. Achterop de kaart schreef ik het recept. Dit recept bijvoorbeeld.

Toen ik zelf nog juf was, kwam ik om in de theekoppen. Die kreeg ik zo vaak. De leukste cadeautjes die ik kreeg waren; noten en vruchten uit eigen tuin, zelfgemaakte koekjes, knutselwerkjes met een foto van het kind, een beschilderde bloempot met een plantje erin, een leuk boek met een mooie boodschap aan de binnenkant van de kaft geschreven door moeder en kind.

Wordt er bij jouw kind op school iets gegeven aan de juf of meester aan het eind van het schooljaar? Wat vind je daarvan?

1 Comment on Cadeautje voor de juf

  1. Dewi zegt:

    Superleuk! Leuk idee. Hier wordt uiteraard ook wat gedaan. Voor de juf van mijn oudste (groep 5) hebben wij (aantal moeders) van alle kinderen een poloraid fotoĆ³tje gemaakt van de kids apart met een krijtbordje en daarop geschreven wat ze willen worden, dit hangen we met kleine knijpertje aan een lijstje. Voor mijn jongste, kleuter krijgt de juf een tuinkaars en een gezellig tijdschrift voor de warme zomerdagen;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge