Hoe ziet zo’n dagje met die kleine meid van ons er nou uit? Nou zo!

Dagverslag 01-03-17 (24)

6:50
Annebel is wakker. Mooi op tijd. In onze pyjama gaan we naar beneden. Daar krijgt ze om 07:00 uur een flesje (200ml kunstvoeding) en knuffelen we lekker op de bank. Dit flesje vind ik altijd zo heerlijk om te geven. Annebel nestelt zicht lekker dicht tegen mij aan, terwijl ze haar melk drinkt. Daarna speelt Annebel in de box en eet ik mijn eigen ontbijtje. 

07:30
We spelen samen op het kleed. Annebel heeft helemaal geen zin om op het kleed te blijven, ze tijgert enthousiast naar de salontafel. Daar staan mijn schoenen onder, die zijn natuurlijk machtig interessant. Boem! Ze stoot haar hoofdje tegen de tafel. Verbaasd kijkt ze naar de tafel. Ik geef haar snel ander speelgoed.

08:15
Annebel gaat weer terug naar bed. Meestal gaat ze iets later weer naar bed en dus ligt ze nog even te babbelen en spelen voordat ze echt in slaap valt. Ondertussen ga ik douchen en aankleden. Daarna ruim ik beneden de boel op en stofzuig ik de kamer. Ik maak alvast een fruithapje klaar, mango deze keer, en heb daarna zelfs nog even tijd om een boek te lezen.

09:40
Annebel is weer wakker. Ze mag even spelen op de vloer van haar slaapkamer, terwijl ik haar badje klaar maak. Dan heerlijk in bad. Annebel spettert de hele vloer nat. Afdrogen en even masseren met babyolie. Daarna is ze helemaal ontspannen en ruikt ze heerlijk.

Dagverslag 01-03-17 (4)

10:15
We maken papa wakker. Hij mocht vandaag uitslapen. We spelen even samen op het grote bed. Daarna krijgt Annebel haar mangohapje. Hmmmmmjam!

10:40
We gaan met zijn allen naar het centrum. Ik had kleertjes besteld bij de Hema, die gaan we ophalen.

11:15
Thuis spelen we even samen op de vloer. Na een poosje moet Annebel even alleen spelen, dat vindt ze prima. Ondertussen dekken wij de tafel.

12:00
Samen lunchen met de wipstoel op tafel. Annebel krijgt één sneetje bruin brood met boter. Die snijden we in stukjes en geven we haar in haar vuistje. Dat gaat heel goed. Ze kan ze prima zelf in haar mondje steken en oppeuzelen. Daarna nog een flesje (200ml kunstvoeding).

12:30
Annebel gaat weer slapen. Ze slaapt bijna meteen. Ondertussen ga ik de Tripp Trapp stoel opknappen (Ja dit verslagje is nog van vóór het opknappen van de stoel). En lees ik tussendoor in mijn boek.

14:15
Hoera, Annebel is weer wakker. Tijd om te kietelen, knuffelen en stoeien tot ze moet schaterlachen. Daarna speelt ze weer even zelf op de vloer.

Dagverslag 01-03-17 (29)

15:00
Een halve soepstengel en een klein flesje melk (130ml kunstvoeding).
Na de fles blijft Annebel lekker even op schoot en lezen we een paar boekjes. Zodra de concentratie op is gaat ze weer op de vloer spelen. Dat houdt ze even vol, maar na een tijdje wil ze toch weer aandacht. Even knuffelen en spelen met papa helpt. Ook mag ze even 3 minuutjes een filmpje van Nijntje kijken op de telefoon.

16:15 
Nog een klein hazenslaapje. Ik geef de Tripp Trapp stoel nog een laagje verf en ruim daarna de rommel op.

17:15
Annebel is weer wakker en een beetje humeurig. Dat is ze wel vaker rond deze tijd. Ze wil dan het liefst de hele tijd opgepakt worden, maar dat gaat niet, want er moet gekookt worden. Gelukkig zijn papa en mama vandaag samen thuis, dus kan papa even met haar spelen terwijl mama het eten klaar maakt.

18:00
Samen eten aan de grote tafel. Annebel in de wipstoel op de tafel en wij erbij. Ze krijgt rijst met groenten en drinkt een beetje water uit een bekertje. Super knap, wat ben ik trots op haar.

18:50
De laatste fles (200ml kunstvoeding). Daarna snel naar boven. Daar moet ze enorm lachen om papa die haar in bed stopt. Zoals iedere avond lees ik een verhaaltje voor, meestal van Nijntje, die is echt haar favoriet. Ik doe het grote licht uit en haar nachtlampje aan. Ik zing een paar liedjes en geef dan mijn kleine meid een kus en wens haar welterusten. Tot morgen lieve schat!

5 Comments on Een dagje met Annebel

 1. Mammalien zegt:

  Je bent er lekker druk mee, de hele dag door. Zelfs als ze slapen of zelf bezig zijn. Maar leuk hoor… dat wel. Mijn jongste is 8, en soms mis ik het wel…
  Lieve foto’s!

 2. Marianne zegt:

  Wat een fijn leventje heeft onze kleine meid! Leuk om zo’n dag verslag te lezen. Wat gaat het toch allemaal snel!!!!!!!
  Op mijn bureaublad prijkt weer een mooie foto van ons kleinkind!!!!

 3. Wat heeft ze een heerlijk fleurig ledikantje! Mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge