“Die moet ik hebben!” riep ik toen ik het koffertje met Rusty the Fox in de winkel zag staan. We kwamen eigenlijk voor een schemerlamp, maar liepen de winkel uit met een schattig blauw koffertje met een vosje erop voor op de babykamer. Aan het handvat hing een kaartje, dotcomgiftshop. Ik nam een kijkje online en vond daar nog zoveel meer geweldige designs en producten, zoals deze serie voor bijvoorbeeld de keuken en deze kinderserie. Ik moest me echt inhouden. Naast het koffertje hadden ze nog andere producten met Rusty the Fox en dus kocht ik ook nog de megashopper, het ontbijtsetje en de lunchtrommel.

rusty-the-fox

De megashopper is gemaakt van gerecycled plastic en is ook in andere formaten te verkrijgen. Online bestellen gaat gewoon zoals in elke webshop, alleen kan je de producten niet thuis laten bezorgen. Je laat ze bezorgen naar een pickup point van UPS. Dat werkt verder prima. Ook de klantenservice van deze webshop is heel vriendelijk en behulpzaam. Dat vind ik zelf altijd erg belangrijk.

Disclaimer: Ik promoot deze producten uit eigen enthousiasme, ik krijg hier geen geld, korting of gratis producten voor. 

2 Comments on Fan van Rusty

  1. Tessa zegt:

    Ja! Ik vind vosjes, en zeker deze, ook zo leuk! Toevallig ook een keer een setje als kraamcadeau gegeven.

    • Margriet met de Paplepel zegt:

      Ook zeker leuk als kraamcadeau. Ik ben ook dol op vosjes. Er staan dan ook verschillende vosjes verspreid over de babykamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge