De babykamer was al lang af voor de geboorte van Annebel. Toen ik de onthulling op mijn blog zette, hadden we alleen de lamp nog niet. Ik had al wel een lamp gezien op de blog van SoMama. Via haar blog kwam ik op de site van Hartendief en daar vond ik de mooiste lamp voor ons kindje… maar wel een beetje duur. Gelukkig stelde mijn zus voor dat we de lamp als kraamcadeau zouden vragen. Zij regelde samen met mijn ouders en mijn andere zus dat we de lamp die we zo mooi vonden van hen cadeau kregen. Nog voor Annebel werd geboren kregen we de lamp en zo was de kamer helemaal af.

De lamp is zwart/wit als hij uit staat, en als hij aan gaat komt de lamp ineens tot leven. De bosdieren passen goed bij de muurschildering, de vosjes in de kamer en de schilderijtjes die mijn moeder maakte. We maken nu al 8 weken gebruik van de babykamer en ik ben nog steeds heel erg blij met de kleuren en de inrichting.

lamp-babykamer-1 lamp-babykamer-2

6 Comments on Lamp op de babykamer

 1. Ellen zegt:

  Wat een mooie lamp. Heel leuk ook zo dat verschil als ‘ie aan is.

 2. Volgmama zegt:

  Wat een gave lamp! Bijzonder!

 3. Resaarcle zegt:

  Oooh, die maan er dan nog bij als ie aan is! Prachtig!

 4. Helemaal super deze lamp. Echt heel erg mooi. Kan me voorstellen dat je die graag wilde hebben en wat een geluk dat je hem als kraamcadeau kreeg. Hij is bijzonder!

 5. Maria zegt:

  Ik had al over de lamp gehoord van je moeder, maar nu zie ik hem, wat een prachtige lamp en wat is ie in het donker mooi!! Prachtig! Ik snap helemaal dat jullie er weg van zijn.
  groetjes
  Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge