De Sinterklaas-stress voorbij, staan de drukke kerstdagen alweer bijna voor de deur. Tijd om even op te laden en bij te komen.

masker van honing en cacao (1)

Ik vind het heerlijk om even in bad te gaan liggen. Kaarsjes aan, iets te lezen mee, fijne muziek op en een huidmasker op mijn gezicht.

Deze bijvoorbeeld: Twee lepels cacao en twee lepels honing. De honing herstelt je huid en de cacao werkt verkwikkend. Tien minuten laten zitten en dan afspoelen. En niet teveel ervan snoepen, want je likt hier echt je lippen bij af.

Ook een masker van geraspte komkommer doet wonderen. Het ontspant de huid en geeft het nieuwe veerkracht. Vooral goed als je een droge huid hebt.

Wat doe jij om te ontspannen?

7 Comments on Relax mama!

  1. Jeanine zegt:

    Ook hier een gezichtsmasker om te relaxen, wel geen chocolade, die eet ik liever op om tot rust te komen haha. Lijkt me overigens inderdaad een top combi voor je huid, chocolade en honing. Toch maar eens uitproberen 🙂

  2. Hardlopen en lekker met thee en een boek bij de kachel!

  3. saskia zegt:

    Met de geraspte komkommer heb ik ook weleend gehoord inderdaad. Schijnt ook heel fijn te zijn in de zomer na een dagje in de zon. Ik vind zelf douchen heel fijn of een gezichtsmaskertje.

  4. Tamara zegt:

    ooh dit klinkt als een lekker maskertje. Ga ik snel een keer proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge