Kunnen jullie nog herinneren dat ik deze poppen liet zien op mijn blog? Ik geef er eentje weg! Niet een van de foto, maar een nieuwe naar wens gemaakte pop.

Lappenpop (16)

Wat moet je doen?
– Laat hieronder een reactie achter waarin je me laat weten hoe jouw lappenpop eruit moet komen te zien en voor wie je hem wilt winnen.
– Volg mij op Facebook, Instagram, bloglovin of Twitter.

Volgende week op dinsdag 22 november maak ik de winnaar bekend. De pop zal vóór 5 december bij jou bezorgd worden.

7 Comments on Winactie: lappenpop

  1. Lieke Kerkhof zegt:

    Ik zou heel graag een lichtgetinte pop met zwart haar winnen! Deze kan ik dan meenemen naar stage, waar we alleen blanke en donkere poppen hebben, maar wel veel Marokkaanse, Syrische en Turkse kinderen..

  2. Dewi zegt:

    Wat een leukerds Magriet! Ik doe graag mee. Ik zou graag de pop met het rode jurkje willen winnen. Ze lijkt het meest op Olivia ?

  3. Ik houd van lappenpoppen. Ik vind ze altijd zo pittoresk. Mijn kinderen zijn te oud voor zo’n pop, maar ik wens je veel succes met de winactie!

  4. Marloes zegt:

    Je blog gelezen, en waar ik meteen aan denk: ik zou wel een stoere jongens lappenpop willen winnen voor in de huishoek van de Vlindertuin. Het zijn toch vooral de meisjes die graag met de poppen rondlopen. Ben zo benieuwd wat dat zou doen, een jongensfiguurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge